Доставка

Онлайн магазин БГ Фитнес работи на територията на цялата страна. Пазарувайте от нас и ние ще доставим продуктите, които сте закупили до всяко кътче на България.
След направената от вас заявка, очаквайте обаждане от наш служител в рамките на работния ден за потвърждаване на поръчката и уточняване на допълнителни детайли по доставката спрямо вашите предпочитания.
Цената на доставката за продукти на стойност над 30 лева е напълно БЕЗПЛАТНА!
При покупка на продукти на обща стойност под 30 лева, цената на доставката е в размер на 4.50 лева.
Работим с куриерска фирма, която доставя както до адрес, така и до всеки един от офисите в страната. Предлагаме ви и възможността сами да изберете куриерска фирма, като разходите за доставка са за сметка на клиентите.
Вашето мнение и удовлетвореност са много важни за нас. При получаване на поръчката, моля уверете се, че всички продукти, които сте закупили са ви доставени в изряден вид.
​Свържете се с нас в случай на въпроси.

ВАЖНО: Продуктите с марка MYPROTEIN И OSTROVIT, всички продукти под формата на ампули, а също и капките LEFAX се доставят за СМЕТКА НА КЛИЕНТА!!!

Кои сме ние

В нашият онлайн магазин за хранителни добавки ще откриете всички доказани на пазара марки и техните продукти! Всеки посетител на сайта би могъл да се консултира с Нас, относно избора и приемането на всяка една хранителна добавка. Ние от bg-fitness.com се стремим да предлагаме възможно най-добрите решения на нашите клиенти и гарантираме закупуването на всеки продукт на най-добра цена на пазара!

Как го постигаме?

Работим само с официалните производители и вносители на хранителни добавки, което ни позволява да предоставим възможно най-ниската цена на нашите клиенти. Разчитаме на Вас и на Вашата лоялност, която до момента ни позволява да се превърнем в един от най-добрите онлайн магазини за спортни добавки в България.

Какво още можем да Ви предложим?

- Безплатна доставка до посочен адрес в рамките на 1-2 работни дни!

- Безплатни подаръци и мостри на най-продаваните продукти!

- Безплатна консултация за действието и резултатите, които да очаквате от всеки един продкт!

- Непрестанни промоции на хранителни добавки, от които спестявате пари!

- Коректно, любезно и адекватно обслужване!

Прочети още