За нас

В онлайн магазин БГ Фитнес ви предлагаме зашеметяващо разнообразие от фитнес добавки (като креатин, аминокиселини, протеини и др.), продукти за здравословно хранене, съставки и фитнес аксесоари. Възползвайте се от възможността да избирате сред най-добрите продукти на повече от 80 марки от цял свят. В сайта ще намерите опции за търсене на продуктите според желани критерии, както и за сравняване на различни стоки. Не пропускайте да разгледате актуалните промоции с до 50% намаление на цените.
БГ Фитнес успешно работи на българския пазар вече 5 години. Специализираме дейността си в предлагане на възможно най-голямо разнообразие от топ клас фитнес добавки (като протеини и аминокиселини) и аксесоари. Работим на територията на цялата страна. Всички продукти са с гарантирано качество.
За нас най-важният приоритет е удовлетворението на клиентите ни. Стараем се непрекъснато да разнообразяваме асортимента от продукти, за да ви осигуряваме най-доброто спрямо вашите изисквания и световните тенденции в сферата на фитнес и здравословен начин на живот.

Кои сме ние

В нашият онлайн магазин за хранителни добавки ще откриете всички доказани на пазара марки и техните продукти! Всеки посетител на сайта би могъл да се консултира с Нас, относно избора и приемането на всяка една хранителна добавка. Ние от bg-fitness.com се стремим да предлагаме възможно най-добрите решения на нашите клиенти и гарантираме закупуването на всеки продукт на най-добра цена на пазара!

Как го постигаме?

Работим само с официалните производители и вносители на хранителни добавки, което ни позволява да предоставим възможно най-ниската цена на нашите клиенти. Разчитаме на Вас и на Вашата лоялност, която до момента ни позволява да се превърнем в един от най-добрите онлайн магазини за спортни добавки в България.

Какво още можем да Ви предложим?

- Безплатна доставка до посочен адрес в рамките на 1-2 работни дни!

- Безплатни подаръци и мостри на най-продаваните продукти!

- Безплатна консултация за действието и резултатите, които да очаквате от всеки един продкт!

- Непрестанни промоции на хранителни добавки, от които спестявате пари!

- Коректно, любезно и адекватно обслужване!

Прочети още