Aminostar

Aminostar
Aminostar
Чешката компания за хранителни добавки, е една от малкото в Европа, която успя да се наложи на световният пазар за суплементи за спортисти. Aminostar е създадена през далечната 1998 година и благодарение на постоянният си стремеж за развитие и направата на висококачествени продукти, днес тя може да нарече себе си „една от най-известните европейски фирми за хранителни добавки в света”.
Aminostar разполага с няколко лаборатории, в които работят доказани специалисти в сферата на фармацията. Производителят си сътрудничи с някои от водещите треньори и спортисти в световен мащаб и благодарение на техните съвети успяват да създадат продукти, които да подобрят значително спортните постижения и резултати на използващите ги.
Успехът на чешката компания за хранителни добавки Aminostar, се дължи до голяма степен на уникалните технологии, които се използват за създаването на революционните продукти. Благодарение на тях тя успява да предложи хранителни продукти с по-добър вкус и стойност, с които малко фирми на пазара могат да се похвалят. Освен това трябва да отбележим и атрактивната опаковка, в която се предлагат стоките на чешкият производител. Те винаги са се отличавали с красив дизайн, качествена и здрава опаковка, която може да съхрани хранителната стойност на продукта в нея за дълъг период от време, след отварянето й!
Това са само част от причините, поради които спортуващите хора избират хранителните добавки с марка Aminostar.  С продуктовата гама на чешкият производител ще може да си осигурите по-добро възстановяване и по-лесно покачване на мускулна маса или изгаряне на мазнините. Всички продукти с марката Aminostar са с гарантирано качество, произход и въздействие! 
Няма добавени продукти в тази категория.