Anabolic Xtreme

Anabolic Xtreme
Продуктите на марката Anabolic Xtreme на най-ниските цени на пазара ще откриете само в магазин за хранителни добавки БГ Фитнес! Разгледайте изгодните предложения за продукти на Anabolic Xtreme и купете на най-ниска цена!
Anabolic xtreme
Въпреки че, на някои хора името на компанията може да им се стори плашещо, то изрично искаме да отбележим, че в съставът на хранителните добавки с марката Anabolic extreme не са използвани забранени субстанции и всеки един продукт, е преминал през серия от тестове доказващи неговите благоприятни въздействия върху човешкият организъм, без нежелани странични ефекти.
В миналото Anabolic extreme си партнираше заедно със Syntrax за създаването на революционни хранителни продукти от най-високо качество. Проблеми с FDA обаче, принудиха двете страни да преустановят своето партньорство. Днес Anabolic extreme е самостоятелен производител, който може да предложи различен и неповторим продукт на своите клиенти. Разполага с модерни лаборатории и доказани специалисти в сферата на спортната медицина. Целта на компанията е да създава продукт, който ще бъде полезен за всеки един спортист, без значение от неговото ниво, опит и начин на живот.
Мотото на компанията е „„Иновация и задоволяване на всички нужди на клиента“. Тя прави всичко възможно, за да се придържа към него и крайните продукти, които може да намерите в нашият магазин са живото доказателство за това. Хранителните добавки Anabolic extreme могат да ви осигурят висококачествено възстановяване с анаболен ефект върху мускулите и техният растеж.
Продуктите на Anabolic extreme, се отличават със своето високо качество, подбор на хранителни съставки от най-висок клас и технологията, по която са създадени в модерните лаборатории на компанията. Тя разполага с всички необходими лицензи и сертификати, за да изпълнява своята дейност на международният пазар в Европа и света.

 
Покажи:
Подредба:
Промоция
Athletic xtreme AX Advanced PCT Добавка за след стероиден цикъл
75.00 лв.59.00 лв.
AX Advanced PCT е продукт, който се приема след цикъл на вземане на стероидни продукти. След като ко..
75.00 лв.59.00 лв.
Промоция
AX Axcite magnum тестостеронов стимулатор
80.00 лв.53.00 лв.
AX Axcite magnum е продукт, който съдържа натурални съставки и повишава нивата на тестостерон. Резул..
80.00 лв.53.00 лв.
Промоция
AX joint restore Продукт при болки в ставите
64.00 лв.43.00 лв.
Joint Restore е продукт, който се използва за поддържане на ставите и хрущялите здрави. При интензи..
64.00 лв.43.00 лв.
Промоция
AX Stacked BCAA 40 дози
78.00 лв.53.00 лв.
AX Stacked BCAA е продукт, който снабдява организма с висококачествени верижно-разклонени амино..
78.00 лв.53.00 лв.
Промоция
AX Ultra reps Най-мощният енергиен продукт
75.00 лв.65.00 лв.
AX Ultra reps е предтренировъчен продукт, който съдържа пречистена формула без стимуланти. Нейната ..
75.00 лв.65.00 лв.