Athletic Edge

Athletic Edge
Athletic Edge е основана през 2005 г. с един-единствен фокус, за да донесе „Най-доброто вещество“ на нашите клиенти. И вече десет години те са в бизнеса чрез повишаване на стандарта в разработката на продукти, иновации, научни изследвания на техните крайни продукти и в най-високите стандарти в контрола на качеството. Тяхната силна цел и мания са винаги  били да бъдат "Най-добър в клас" стои на основата на изработка и изтънченост. За тези, които ценят качеството на начина си на живот ... нека видят, че това е марката и да се уверят, че това заслужават – най- доброто. За всички онези, които са търсят нещо реално, истинско и ефективно.
Athletic Edge е изборът на най-интелигентните,  умните и претенциозните сред нас. Доказан избор на успешни, интензивно спортуващи, устремени към успех хора, които желаят да се издигнат в целия си жизнен опит чрез водене на активен начин на живот.
Ако се питате как се стига  до тези силни претенции:
·         Изследванията, които се провеждат в тази компания, са базирани на множество проучвания. За разлика от конкурентите си, техните проучвания и изследвания са достъпни за всеки, който желае да ги види.
Контрол на качеството от трета страна- всяка партида на отделните продукти на Athletic Edge е анализирана от BSCG, за съдържание на вредни пестициди, фалшиви лекарства и забранени вещества. Резултатите от тестовете можете да проверите на следния линк, като кликнете на логото на компанията
Няма добавени продукти в тази категория.