Cellucor

Cellucor
В тази категория искаме да предложим на вашето внимание всички продукти на Cellucor. Една от най-добрите марки хранителни добавки, която Ви гарантира изключително качество и цени без конкуренция. Купете избраният продукт на марка Cellucor от магазин за хранителни добавки и аксесоари БГ ФитнесCellucor е чисто спортна храна от хранителната научна компания Nutrabolt, която е със седалище в Bryan, намиращ се в Тексас, САЩ.
Cellucor е пуснат на пазара в основната продуктова линия 2002 Cellucor, като в неговата серия "Chrome Series” са включени  различни предприсъединителни, интра- и след- тренировка добавки, включително и преди тренировка на марката C4 Extreme.
Cellucor предлага и продукти чрез своята линия " COR-Performance ™ Series" и COR-Performance ™ Whey, който включва в съдържанието си 100% суроватъчен протеин.
История
През 2012 г., Cellucor обявява, че ще пусне няколко нови допълнения към списъка си от продукти. Сред тях са термогенни добавки,  Super-HD, и също така и препарати за загуба на тегло, CLK. Марката също представя своята COR-Performance ™ Series линия от продукти през 2012 г. на Комитета на регионите работоспособност ™ Series линия включва аминокиселини с разклонена верига, креатин и протеин.
 
В края на годината Cellucor обявява, че ще се концентрира върху развитието на своята COR-Performance ™ Whey в различни аромати за пазара на протеин.
През 2013 г. Cellucor има няколко продуктови изстрелвания включително подновяването на добавка за бодибилдинг M5 Extreme, наречена M5 Reloaded.
 
Cellucor отново стартира своята анаболна добавка, P6 Black, преформулиране на оригинала.
 
По-късно през 2013 г. марката пуска Alpha Amino, което представлява напитка аминокиселина.
 

 
Покажи:
Подредба:
Промоция
Cellucor alpha amino 30 дози аминокиселини на прах
103.00 лв.70.00 лв.
Cellucor alpha amino е продукт, който съдържа висококачествена матрица от аминокиселини. Както е изв..
103.00 лв.70.00 лв.
Промоция
Cellucor cor-performance whey суроватъчен протеин за възстановяване
95.00 лв.77.00 лв.
Cellucor cor-performance whey е комбинация от суроватъчен протеин изолат (WPI) и суроватъчен протеин..
95.00 лв.77.00 лв.
Промоция
Cellucor d4 thermal shock най-добрият фет бърнър
125.00 лв.107.00 лв.
Искате да се избавите от излишните мазнини?! Използва ли сте какви ли не продукти, които не са дали ..
125.00 лв.107.00 лв.