Con-Cret

Con-Cret

Виж всички продукти с марка con-cret в онлайн магазин за хранителни добавки БГ Фитнес

ProMera Sports Con-Cret има близо 75 години на кумулативно във фармацевтичната, хранителната промишленост и маркетингов опит. С постигане на комбинирани знания, те създават компания, която е с уникално диференцирани по качество и стойност продукти, които произвеждат.

От 2007 г. насам ProMera Con-Cret е водеща в здравословните храни, особено  с продуктовата си  линия LLC се налага  в 8 различни категории с над 40 добавки, създаващи ново разделение на име ProMera Sports ™. Акцентът на компанията и философията им  е да предлагат най-добрите по качество и класа на продуктите,  които са съвместими с всички организирани любителски и професионални спортни организации.

На първо място по важност за тях е доверието, което печелят ежедневно чрез стотиците клиенти ProMera Sports ™. Те използват техните продукти и след това споделят опита си с приятелите и семействата си.

Продуктите им са предназначени, за спортисти и ентусиасти, които желаят да притежават  сила, издръжливост и бързо  възстановяване след физически упражнения.Произвеждат широка гама от добавки, които увеличават енергийната издръжливост, сила, загуба на тегло, изгаряне на мазнините и възстановяването.

Можете да намерите нашите продукти навсякъде, където се  продават най-добрите добавки.

Престижа на тази марка се доказва с множеството награди и призове, които е спечелила:

Bodybuilding.com 2012 Креатин на годината: CON-CRĒT® CREATINE HCL.

Bodybuilding.com 2011 Допълнение Награди Номинации: Best Creatine: CON-CRĒT® CREATINE HCL.

Best Muscle Builder: CON-CRĒT® CREATINE HCL.

Няма добавени продукти в тази категория.