DORIAN YATES NUTRITION

DORIAN YATES NUTRITION
Вижте всички продукти на серията суплементи DORIAN YATES NUTRITION. Тук ще откриете най-ниските цени на всеки продукт носещ марката DORIAN YATES NUTRITION. Възползвайте се от изгодните предложения и започнете да трупате чиста мускулна маса, като използвате тези качествени хранителни добавки!
Дориан печели 6 пъти титлата Мистър Олимпия,  той е най-големият от професионалните културисти и когато се изправи, всички други културисти изглеждат малки. Неговият псевдоним е "Сянката".
Dorian Andrew Mientjez Yates е роден 19 април 1962 в Англия. Dorian е бил повдигнат в Hurley, в селските райони Стафордшир. Когато той е тийнейджър, семейството му се премества в Бирмингам, втория по големина град във Великобритания. По време на тези времена, Dorian е осъден на шест месеца в Младежки център за задържане Whatton.
Dorian Yates започва работа през 1983. Мъжът, наречен "Сянката" (от FLEX Editor Peter McGough) и заблестява  нова светлина в съзнанието  му -  да работи върху методите на обучение със своите кратки, но многобройни тренировки с висока интензивност. След няколкото победи в Англия – през 1985 шампионати за начинаещи и 1988 г. в Британски шампионати,  Yates отива в Ню Йорк за Нощта на шампионите през 1990 г. И в своя  дебют, той заема второ място след  Mohamed Benaziza. На следващата година, той се завръща, за да спечели първенството.
През 1991 г. е подгласник в Олимпия.
През 1994 г. той преодолява множество травми скъсан бицепс, за да спечели короната.
През 1997 г.  Той е с откъснат трицепс три седмици преди конкурса, но преодолява, за да триумфира.
Поради травмата, Йейтс е бил принуден да се пенсионира, с про рекорд от 15 победи и две втори места.
Неговата книга, написана съвместно с Peter McGough, е озаглавена „Story A Warrior”, е едно добро име за своите конкурентни дни на британец, който се бори, без да се отказва.
Днес Yates все още живее в Бирмингам, където той е частичен собственик на компанията за хранителни добавки Дориан Йейтс Ultimate формули, а той все още гледа редовно Щатските конкурси.
 
Няма добавени продукти в тази категория.