Dedicated nutrition

Dedicated nutrition
Марката хранителни добавки Dedicated nutrition предлага на всички свои фенове най-силните добавки за спортисти от най-високо ниво. Създадени от спортисти за спортисти всички продукти на Dedicated nutrition съдържа съставки в адекватни дози и имат невероятен вкус. Поръчайте от нашият онлайн магазин БГ Фитнес!
Dedicated Nutrition  пита световната публика само един въпрос: искаш ли да си посветен? Фирмата произвежда широка гама от качествени спортни хранителни продукти, направени от спортисти за спортисти, с предимство, което при повечето други конкуренти липсва: вкус. Компанията е фокусирана върху производството на потребителски лесен, вкусен продукт на основата на най-иновативната диетологична технология, за да помогне на спортисти и лица с висока производителност да постигат целите си.
SuppsRUs е горд партньор на Dedicated Nutrition и има склад с голямо разнообразие от своя продуктов каталог, от името на техните австралийски и международни клиенти, на най-конкурентни цени, които в онлайн магазините. По-специално, в състава на формулата преди тренировка e Unstoppable.
Unstoppable е незабавно изпълнение преди тренировка смес на основата на висококачествени съставки, предназначени да ви даде абсолютен тласък, което трябва да се вземе на тренировка на следващото ниво. За разлика от повечето други предтренировъчни смеси, на Unstoppable вкусовете са невероятни и са целенасочено изградени с гама от продукти на най-съвременните съставки, за да гарантира, че тя се превръща в здраве и фитнес и цели да е ежедневна реалност. Пазарувайте продукти  от тази марка, които са от колекцията им Специализирани Хранителни продукти, или разгледайте във широкия им обсег от продукти, за да намерите перфектната добавка за започване на тренировка.
 
 

 
Покажи:
Подредба:
Dedicated fusion pro матричен протеин с креатин
122.00 лв.
Това е една превъзходна протеинова матрица с качество без конкуренция. Целта на създаването на Dedi..
122.00 лв.