Genomyx

Genomyx
Genomyx са фокусирани върху 3 вида цели! Репутация, иновациите на продуктитеи качеството им са това, което те се стремят ежедневно. Те са  глобална компания с фокус върху безмилостно въвеждане на иновативни спортни хранителни добавки за спортисти навсякъде по целия свят.
Genomyx се гордее със своята отдаденост към създаването на фитнес храна, загуба на тегло и дори методи в облеклото и обучение в тренировките! Genomyx може да е нова компания, но знаят как да просперират и са намерили своята златна среда – те не ползват големи опаковки и евтини некачествени продукти. Те залагат на високо качество.
Genomyx е един от най-интересните компании за добавки в Америка. Genomyx са превзели много от старите продуктови линии, които са съществували под етикета RPN, както и правят нови и подобрени добавки, предназначени за интелигентно изгаряне на  мазнините и изграждането на мускулите чрез използването на иновативни формули, където  не сте виждали никъде другаде в индустрията.
Genomyx е линия за прогресивно спортното хранене, която е настроена да се обогатява с много иновативни продукти. Компанията се отличава с уникален екип от професионалисти, които работят заедно, за да осигурят най-модерните суплементи. Те работят  с най-новите изследвания и стабилно снабдяване и производство на мрежата, за повече иновативни формули на добавки на достъпни цени. Екипът от разработчици има богат състав и производствен опит заедно за ползата на отделния потребител.
Няма добавени продукти в тази категория.