ALR Industries

ALR Industries
Малко позната на българският пазар, ALR Industries е един от многото американски производители на хранителни добавки. Компанията предлага разнообразие от продукти – протеини, протеинови матрици, казеин, аминокиселини, глутамин, фетбърнъри и всички останали суплементи, от които имаме нужда, за да постигнем „мечтаната фигура”.
За ALR Industries качеството на продуктите винаги е било на първо място. Производителят разполага с всички необходими сертификати за качество, които му позволяват да предлага продуктите си в цял свят, включително и България - EU, cGMP, MHRA, WHO, TGH и т.н. Американската компания си сътрудничи с водещата китайска лаборатория за спортна медицина Chinese Nutraceutical and pharmaceutica, която е разположена в Нанжинг, Китай.
Хранителните добавки на ALR се използват от редица професионални атлети. Сред тях е Карла Розенберг, която е една от най-известните бодибилдъри жени в света. Тя има много постижения на международната бодибилдинг сцена и дължи голяма част от успехите си на продуктите на американската компания за хранителни добавки.
ALR Industries е сравнително нова фирма на пазара, но благодарение на неуморната си работа, висококачествените продукти, които предлага и постоянният стремеж към успех, се радва на хиляди доволни клиенти от цял свят. Хранителните добавки на ALR добиват все по-голяма популярност и у нас. Бъдете един от многото професионални спортисти и любители, които използват суплементите на тази компания, за да подобрят спортните си резултати, да покачат мускулна маса или да изгорят излишните мазнини.
Покажи:
Подредба:
Промоция
ALR humapro най-ефективните аминокиселини
85.00 лв.74.00 лв.
В днешно време има наистина добри аминокиселини, който са качествени ,а нашето предложение в случая ..
85.00 лв.74.00 лв.
Промоция
ALRI HyperDrive 3.0 90 caps мощен фет бърнер с таурин и кофеин
95.00 лв.74.00 лв.
Опитваш да отслабнеш? Това не ти е първият опит? Опит след опит, но не се получава? Ние горещо ти пр..
95.00 лв.74.00 лв.