Котешки нокът

Котешки нокът
Котешки нокът билка е с множество полезно свойства за организма. Използва се като средство за подсилване на имунната система, лечение на възпалителни процеси и други заболявания при деца и възрастни. Билка котешки нокът се прилага за подобряване състоянието на ревматоиден артрит и остеопороза. Използва се и за лечение на заболявания на храносмилателната система – гастрит, колит, стомашни язви. Смята се, че котешки нокът може да лекува дори рак. Полезната билка се прилага също така при синдром на хронична умора, за по – бързо зарастване на рани, при лечение на астма. Котешки нокът саменто има силни противовъзпалителни свойства. Изследвания потвърждават, че в билката се съдържат алкалоиди, които стимулират имунната система и унищожават вредните щамове бактерии, повишават способността на тялото да се бори с вирусни инфекции. Също така действат като превенция на високото кръвно налягане и намаляват риска от инфаркт.
Саменто котешки нокът доза и начин на приложение:
Дозата зависи от концентрацията на алкалоидите в екстракта. При концентрация 4 %, дозировката варира от 250 до 1000 мг. дневно.
Котешки нокът цена: Предлага се основно под формата на котешки нокът капки капсули и на достъпна цена. Може да се използва още като чайове, тинктури, масла.
Не трябва да се приема от деца под 2 години, бременни и кърмещи жени, както и от хора, страдащи от автоимунни заболявания, туберколоза и проблеми с кръвосъсирването. 
Покажи:
Подредба:
NOW Cats Claw (Екстракт от котешки нокът)
22.00 лв.
NOW Cats Claw е продукт, който съдържа екстракт от билката Котешки нокът. Нейните свойства са против..
22.00 лв.
Билка котешки нокът Natures Bounty Cats Claw
15.00 лв.
Nature’s Bounty Cat's Claw е продукт, който съдържа екстракт от билка Котешки нокът. То е нареч..
15.00 лв.
Промоция
Екстракт от Котешки нокът (Билка) 100 капсули цена 19 лв.
23.00 лв.19.00 лв.
Котешки нокът (кора) 485 mg х 100 капсули   Котешки нокът е продукт, който съдържа екстракт о..
23.00 лв.19.00 лв.
Промоция
Котешки нокът Nature\'\'s Way цена 34 лв.
37.00 лв.34.00 лв.
Котешки Нокът е продукт, който съдържа екстракт от билка, растяща в Перу и Бразилия. Това е вид увив..
37.00 лв.34.00 лв.