Мака

Мака
Основната цел, с която се приема мака е да се повиши хормоналното производство. Тази билка може да се приема както от мъже, така и от жени, които иска да подобрят сексуалното си здраве. Доказано е, че екстрактът от мака повишава качеството на спермата и повишава либидото. Също така се предполага, че има пряко въздействие върху потентността и действа антидепрасантно върху настроението на употребяващият го.
Някои спортисти приемат хранителни добавки с макова основа, за да подобрят силата, издръжливостта и енергията си. Освен това производителите твърдят, че мака спомага за по-качествен и ползотворен сън.
Всъщност мака е изключително популярно растение в Южна Америка и по-специално в Перу, където се използва като храна за животни и хора. Освен това се прави алкохол от ядливите му части. Поради това не бива да се притеснявате, че ще има някакви странични ефекти от неговият прием. Все пак спазвайте предписанията, които са поставени от производителят на етикета на опаковката.
Препоръчителните дози на сух екстракт от Мака на прах са между 3 и 5 грама дневно. В една таблетка се съдържат около 500мг от него, което ще рече, че на ден трябва да приемате от 6 до 10 таблетки, но отново ви съветваме да се съобразявате с препоръчителните дози изписани на етикета, тъй като в някои дози може да има по-висока концентрация на екдистерон, п-метоксибензил, изотиоциан и други хранителни вещества.
Покажи:
Подредба:
Amix peruvian maca Перуанска мака на цена 34 лв.
34.00 лв.
Amix peruvian maca е продукт, който повишава енергията, издръжливостта и мъжкото либидо. Съдържа екс..
34.00 лв.
Haya labs maca екстракт от Мака за добро настроение
15.00 лв.
Haya labs maca е продукт, който съдържа билката Мака, която традиционно расте на висока надморска ви..
15.00 лв.
Now foods maca 500 mg (Екстракт от Мака)
22.00 лв.
Now foods maca е продукт, който съдържа екстракт от Мака. То е с отлично въздействие върху половата ..
22.00 лв.