Bayer

ABB
Компанията е един от водещите американски производители на хранителни добавки на пазара. Тя е създадена през 1985 година и постепенно успява да си извоюва място сред лидерите в сферата на спортните добавки. Продуктите на ABB Nutrition се отличават с високо качество, гарантиран произход  и доказан ефект на действие.
Американският производител предлага разнообразие от хранителни добавки, които могат да бъдат закупени свободно на пазара. Преди това обаче, преминават през серия от тестове и изследвания, които да изпитат тяхното качество. През годините ABB Nutrition полага изключително много усилия, за да подобри вкуса, хранителният профил и качеството на предлаганите от нея суплементи.
Топ продукт на компанията в момента е гейнърът ABB Extreme XXL Gainer, който предлага възможно най-доброто съотношение между качество и цена сравнение с останалите продукти на други марки от същият клас на пазара. Гейнърът е предназначен за хора, които срещат трудности с покачването на мускулна маса. Перфектната комбинация от прости и комплексни въглехидрати, която са успели да създадат от ABB Nutrition ще стимулира мусклуният растеж и ще подобри възстановяването на трениращият.
Както споменахме вече, компанията предлага истинско разнообразие от хранителни добавки. Освен гейнъри, може да намерите още протеин за маса, казеин, аминокиселини, BCAA, креатин, глутамин, бустъри, вафли и всякакви други продукти с марката ABB Nutrition, които могат значително да подобрят спортните ви резултати.
Хранителните добавки ABB се предлагат в над 70 държави, включително и България. Милиони хора имат възможността да се възползват от висококачествените продукти на американската компания. Като официален дистрибутор, ние от bg-fitness.com можем да ви осигурим разнообразие от хранителни добавки с марката на американският производител.
Покажи:
Подредба:
Промоция
Extreme XXL Gainer 2,8 кг ABB
85.00 лв.78.00 лв.
Extreme XXL Gainer е продукт, подходящ за желаещите да качат маса и да подобрят възстановяването си...
85.00 лв.78.00 лв.