Метокси изофлавони

Метокси изофлавони
Хранителната добавка метокси-изофлавони е популярна сред „натуралните бодибилдъри”, които избягват употребата на анаболни стероиди и прохормони. Благодарение на съвременните технологии можем да се докоснем до безопасната и ефективна алтернатива на горепосочените стимуланти за увеличаване на мускулният растеж.
Веществото метокси-изофлавони може да бъде срещнато под имената метокси, метоксивон или 5-метил-7-метоксиизофлавон. Тази субстанция е изключително популярна сред професионалните бодибилдъри. Тя осигурява мощен анаболен ефект, който позволява натрупването на чиста мускулна маса и същевременно изчиства мускулите от мазнините, без познатите андрогенни ефекти, които съпътстват прохормоните. Множество научни изследвания пък доказват, че приемът на Метоксиизофлавон не променя нивата на тестостерон и кортизола в тялото.
 При едно от тези изследвания в Далас са участвали 10 души. Половината от тях са приемали метоксиизофлавон, а останалите „плацебо”, като същевременно с това не са променяли суплементният си режим. След 8 седмици групата, която е приемала метокси е качила средно 1,30 килограма мускулна маса и е загубила същото количество мазнини. Докато групата приемала плацебо е качила 720 грама мазнини при значително по-малко натрупана мускулна маса. От изследването става ясно, че с помощта на метоксиизофлавонът, ще подобрите усвояването на протеин и съответно ще качите повече сила и мускулна маса.
Метоксиизвофлавони се съдържа в много хранителни добавки и не се предлага като отделен продукт.
Покажи:
Подредба:
Промоция
Animal m-stak за повече тестостерон от Universal
95.00 лв.85.00 лв.
Край с мъчителните погледи в огледалото, разкриващи все същата крехка фигура. Край с изтощителните т..
95.00 лв.85.00 лв.
Промоция
Biotech usa sterol complex стерол комплекс на цена 20 лв.
22.00 лв.20.00 лв.
Искаш продукт, който ще ти помогне да използваш с пълна сила тестостерона, който произвежда тялото т..
22.00 лв.20.00 лв.
Промоция
Universal animal test стимулатор на растежен хормон
150.00 лв.138.00 лв.
Поредното предизвикателство от  Universal  за тези, които искат бързо нарастване на силата..
150.00 лв.138.00 лв.