Маслинови листа Olive leaf

Маслинови листа Olive leaf
Екстрактът от маслинови листа е познат на традиционната медицина от векове наред, но едва наскоро започна да се говори повече за неговите благоприятни свойства, които оказва върху здравето на човека. Най-широко приложение намира в борбата с високото кръвно налягане. Редица научни изследвания са доказали, че екстрактът от маслинови листа понижава кръвното, но, освен това кои са другите положителни качества, с които разполага?
Тази хранителна добавка повишава инсулиновата чувствителност и същевременно е мощен антиоксидант. Също така трябва да отбележим, че влияe положително и върху холестерола.
Тепърва ще научаваме повече за качествата на екстрактът от маслинови листа и начинът, по който можем да се възползваме от тях. Тук е моментът да отбележим, че има съществена разлика между положителните качества на зехтина и есенцията от маслиновите листа. Въпреки че, и двата продукта се добиват от маслините, те се различават по редица показатели.
Препоръчителният прием на екстракт от маслинови листа е между 500 и 1000 милиграма. Дозите трябва да се разделят на два пъти и е желателно да се приемат на гладно или на полупразен стомах, за да може да се възползвате максимално от неговите качества. Въпреки това спазвайте посочените предписания на опаковката и при необходимост се посъветвайте със специалист или медицинско лице.
Покажи:
Подредба:
Екстракт от малинови листа Biotech usa olive leaf extract
30.00 лв.
Biotech USA Olive Leaf Extract е продукт от ново поколение, съдържащ множество полезни вещества с до..
30.00 лв.