Витамини за бременни и кърмещи жени

Витамини за бременни и кърмещи жени
Приемането на хранителни добавки от бременни или кърмещи жени, под каквато и да е форма трябва да бъде съгласувано със специалист. Поради ред причини някои от продуктите не са подходящи за дамите, които се намират в подобно положение. Въпреки това има разрешени добавки за бременни и кърмещи жени, които могат да бъдат приемани свободно от тях. Такива например са някои, но не всички мултивитамини. Те съдържат специално подбран комплекс от витамини, минерали и хранителни вещества, от които имат остра нужда жените в това положение.
Прием на витамини за бременни осигурява здравословен растеж на бебето и поддържа доброто физическо състояние на бременната жена. Специалистите препоръчват приемът на мултивитамини да продължи по време на кърмене, за да могат да бъдат осигурени най-важните хранителни вещества за бебето.
Основните витамини и минерали, които се съдържат във всички видове витамини за бременни и кърмещи жени са: желязо, калций и фолиева киселина. Тези три вещества подобряват транспорта на кислорода в кръвта от майката към бебето; намаляват риска от мозъчни или гръбначни дефекти при раждането и предпазват бременната жена от загубата на костна плътност.
Няма странични ефекти, за които да се притеснявате, но не е желателно да превишавате препоръчителни дози, които са изписани на опаковката или от специалистът, с който сте се консултирали.
Покажи:
Подредба:
Haya labs prenatal complete Витамини за прием по време на бременност
17.00 лв.
Haya labs prenatal complete е продукт, който съдържа много важни хранителни вещества. При неправилна..
17.00 лв.
Haya labs prenatal multivitamin with dha хранителна добавка за бременни
30.00 лв.
Haya labs prenatal multivitamin with dha е специално разработен продукт за бременни жени. В неговата..
30.00 лв.