Яйчен протеин

Яйчен протеин
Яйчен белтък протеин е една от най – важните добавки за всички трениращи, както и за хора на диета, които се нуждаят от прием на чист протеин без въглехидрати, също така и за тези, които имат непоносимост към лактоза. Изследвания показват, че водещи атлети в областта на културизма използват големи количества яйчен белтък, който задоволява повишените нужди на организма от качествени протеини по време на тяхната подготовка. Приемът на добавки с яйчни аминокиселини ще ви спести варенето на огромни количества яйца и отстраняването на жълтъка след това. Те са идеален избор за тези, които искат да качат мускулна маса. От всички видове източници на белтъчини еgg protein притежава най – висока биологична стойност, по – голяма от тази на месо, риба, мляко.
Продуктите с млечно яйчен протеин също са едни от най – предпочитаните от професионално занимаващите се с бодибилдинг. Те съдържат висококачествени белтъчини, които помагат за трайно покачване на мускулна маса и увеличават силата и издръжливостта.
Яйчния протеин стимулира повишаването на синтеза на мускулен протеин. Този ефект се дължи най – вече на високата концентрация на левцин. Левцин е основната сминокиселина отговорна за синтеза на мускулен протеин след хранене. Яйцата съдържат от 10 до 20 % повече левицин от другите протеинови източници с изключение на суроватката.
Продуктите с яйчен протеин ви гарантират:
  • Много добро усвояване;
  • Покачване на мускулна маса;
  • Подобряване на възстановяването след тренировка;
Няма добавени продукти в тази категория.