Суроватъчен протеин хидролизат

Суроватъчен протеин хидролизат
Суроватъчния протеин хидроизолат е най-скъпият протеин от всички предлагани на пазара. Но на какво се дължи това и заслужава ли си цената? Специфично при хидроизолата е производствения процес. За суровина се използва суроватъчен протеин с много висок профил аминокиселини. Той е преминал през филтриращ процес, но последва хидролиза, която причинява обособяване на аминокиселините в много малки групички. Обособяването в малки групи на аминокиселините позволява на протеина да се усвоява най-бързо от всички протеини и за кратко време да достига до мускулните клетки.
Принципът е, че колкото по-малка е структурата на аминокиселините, толкова по-прецизно се обработва от организма. Друго преимущество е, че от суроватъчния протеин хидроизолат се усвояват най-много белтъчини в сравнение с останалите видове протеини, което не е за пренебрегване. За съжаление обаче хидролизиращия процес води до влошаване на вкуса на протеина, което не е добра новина за хора, обичащи добрия вкус.
Има и различни степени на хидролиза – колкото е по-прецизна хидролизата, толкова по-добро усвояване и по-лош вкус. Така че суроватъчния протеин хидроизолат е перфектен избор за хора, разчитащи на най-качественото на пазара, стига да могат да понесат влошения вкус. Хидроизолатът се приема след тренировка или след ставане от сън, поради свойството си да „захрани” мускулните клетки бързо и ефективно.  
Покажи:
Подредба:
Amix pure whey hydro хидролизиран суроватъчен протеин на цена 75 лв.
75.00 лв.
Amix pure whey hydro е добавка за спортисти, които изключително много държат на качеството на приема..
75.00 лв.
Промоция
Optimum nutrition platinium hydro builder 2.2 lbs (Протеинова матрица)
90.00 лв.69.00 лв.
Platinium hydro Builder е продукт, който съдържа цели 13 г аминокиселини в доза. Формулата е комплек..
90.00 лв.69.00 лв.
Промоция
Optimum Nutrition Platinum Hydro Whey (Хидролизиран суроватъчен протеин)
170.00 лв.130.00 лв.
Platinum Hydro Whey е продукт, който съдържа ултрафилтриран протеин изолат. Неговата формула почти м..
170.00 лв.130.00 лв.