Акай бери (Acai Berry)

Акай бери (Acai Berry)
Тагове: акай бери, абц акай бери, abc акай бери, акай бери мнения, акай берицена, акай бери форум, акай бери отзиви, акай бери цени, отслабване с акай бери, акай бери за отслабване.

Acai Berry е плод на амазонското палмово дърво. Местното население го използва за лечение на много болестни състояния: инфекции и възпаления, проблеми с ерекцията, слаба имунна система, за подобряване на работата на сърцето. Използва се и за производството на високо енергийна храна и вино. Сокът от акай бери е известен с мощният си антиоксидантен ефект и успешно се използва за отслабване. Хората с наднормено тегло и най – вече тези, които имат излишък на мастна тъкан имат висок риск за поява на дисфункция  в глюкозния и липидния метаболизъм, което ги застрашава от развитие на диабет тип 2 и сърдечно съдови заболявания. Симптомите са: повишено кръвно налягане, висока кръвна захар, повишени триглицериди и холестерол. Оксидативния стрес се смята за една от основните причини за заболявания на сърдечно – съдовата система и диабет, свързани с наднорменото тегло. Свалянето на излишните килограми води до намаляване на оксидативния стрес.
Хората, които консумират високо количество на acai berry увеличават нивото на антиоксидант в организма си. Клинични изследвания са показали, че полифеноли съединения оказват благоприятен ефект върху усвояването на глюкозата и спомагат за нормализирането на нивата на инсулина и на липидния метаболизъм. Всичко това прави акай бери един от най – полезните и предпочитани плодове с антиоксидантен ефект, използвани за отслабване и подобряване на здравословното състояние. Добър вариант е приема на Acai Berry като хранителна добавка под формата на капсули, таблетки, прахчета или сок
Покажи:
Подредба:
Промоция
Natrol acai berry diet Диетични капсули Акай Бери на цена 20 лв.
23.00 лв.20.00 лв.
Natrol acai berry diet е най-новата хранителна тайна, която се разкрива пред модерния свят. Добивани..
23.00 лв.20.00 лв.
Natrol acai berry weekend cleanse добавка за детоксикация и подут стомах
22.00 лв.
Какво представлява Natrol acai berry weekend cleanse? Обогатена и концентрирана билкова формула – с..
22.00 лв.
Промоция
Now foods Acai berry
55.00 лв.49.00 лв.
Now foods Acai berry е хранителна добавка, съдържаща една от най-големите суперхрани, познати на хор..
55.00 лв.49.00 лв.