Fusion Supplements

Fusion Supplements
Fusion Supplements е канадска компания, която се занимава с културизъм – чрез науката и научните изследвания, те имат произведени иновативни добавки в продължение на почти 20 години в Канада и множество лидери в тази  категория.
Основана е през 1998 г. С името си FUSION Supplements бързо настъпват на търговския фронт. В грижата за крайния потребител, те произвеждат висококачествени хранителни добавки, които са здравословни. С тях се постига максимален ефект и си струва да се използват.
Компанията FUSION Supplements е създалa уникален набор от добавки в челните редици на научното развитие в ключови сектори, включително и за растежа на мускулите, загубата на мазнини, храненето и здравето.
Създаден, за да осигури максимална ефективност чрез подкрепа на човешкото тяло в собствените си природни процеси, всяка добавка е разработена с помощта на  най-новите изследвания, както и произведена по най-високите стандарти.
Иновациите за FUSION Supplements са ключът към успеха. Това означава запазване на предния фронт на международните изследвания.
FUSION Supplements има дълбок ангажимент да превеждат продукт от най-новите научни постижения в ефективни добавки, които са напълно интегрирани с модерния културизъм и начин на живот. „FUSION Supplements "  е линия на добавките и включва някои от най-бързо развиващи се  фирми в Канада и множество водачи в тази категория.
Няма добавени продукти в тази категория.