API

API
API
Това не е просто една от многото марки хранителни добавки, които ще откриете на пазара! Продуктите на API се отличава със своето неповторимо качество. Благодарение на усърдната си работа те успяват да се конкурират с най-големите фирми в бранша – EVERYBUILD, AMIX и т.н. Компанията разполага с модерни лаборатории, които отговарят на съвременните изисквания, с които се съобразяват всички останали производители на хранителни добавки.
API е отличена с редица награди от страна на международните организации, които следят за качеството на продуктите. Протеините на API са отличени като „най-добре овкусените” на пазара”. Ако ни питате нас, то наградата е напълно заслужена. Нито един продукт на друга марка не може да се похвали с толкова наситен и приятен вкус. Освен протеините на API обаче, ви препоръчваме да хвърлите един поглед и на останалите продукти от богатата продуктова гама, с която може да се похвали производителят!
Хранителните им добавки за отслабване често са определяни като „истинско чудо”. Благодарение на доказаните им качества, API може да се похвали с рекордни продажби през изминалата година. Също така ви гарантираме, че ще останате доволни и от останалите продукти на компанията – креатин, аминокиселини, глутамин, BCAA, бустери, матрици и т.н.
Няма добавени продукти в тази категория.