Условия за ползване

Условия за ползване в онлайн магазин за хранителни добавки БГ Фитнес
 
Ние ви гарантираме, че:

  • Всички продукти, които предлагаме в онлайн магазин БГ фитнес са с високо качество и доказан произход.
  • Продуктите, които ще откриете в нашия онлайн магазин не са лекарствени средства и не следва да се използват като такива.
  • Всички продукти, които може да закупите от нас пристигат с нужните сертификати и документация само от оторизирани и регистрирани вносители, за гаранция на качеството и произхода на стоката.
Общите правила и условия на онлайн магазин за хранителни добавки БГ Фитнес се отнасят за всички посетители, бъдещи и настоящи клиенти на сайта.
При потвърждаване на направената от вас заявка за покупка, вие заявявате, че приемате общите условия за поръчка и доставка на онлайн магазина БГ Фитнес.
 
Общи правила и условия:
  • Посочените цени на продуктите са крайни за потребителя, с включено ДДС
  • БГ Фитнес си запазва правото да променя цените на продуктите, без изрично да известява промяната
  • Клиентите заплащат цената, която е била актуална в момента на поръчката
  • Клиентите трябва да осигурят точни данни за контакт: адрес, телефон и име, за да бъде доставена поръчката
  • Клиентите имат право да върнат закупените от тях продукти в 7 дневен срок след получаването им. За целта трябва да изпратят писмено заявление, в което заявяват желанието си а върнат закупената стока. Стоките могат да бъдат върнати само в оригиналната си опаковка, без да е нарушена целостта и качеството на продуктите.

В случай на проблем при получаване на поръчката ви молим незабавно да се свържете с нас на посочените телефони. Ние ще реагираме бързо и адекватно за отстраняване на проблема. 

Молим всеки, който не е съгласен с обявените правила и условия да се въздържа от използването му под каквато и да е форма!

Кои сме ние

В нашият онлайн магазин за хранителни добавки ще откриете всички доказани на пазара марки и техните продукти! Всеки посетител на сайта би могъл да се консултира с Нас, относно избора и приемането на всяка една хранителна добавка. Ние от bg-fitness.com се стремим да предлагаме възможно най-добрите решения на нашите клиенти и гарантираме закупуването на всеки продукт на най-добра цена на пазара!

Как го постигаме?

Работим само с официалните производители и вносители на хранителни добавки, което ни позволява да предоставим възможно най-ниската цена на нашите клиенти. Разчитаме на Вас и на Вашата лоялност, която до момента ни позволява да се превърнем в един от най-добрите онлайн магазини за спортни добавки в България.

Какво още можем да Ви предложим?

- Безплатна доставка до посочен адрес в рамките на 1-2 работни дни!

- Безплатни подаръци и мостри на най-продаваните продукти!

- Безплатна консултация за действието и резултатите, които да очаквате от всеки един продкт!

- Непрестанни промоции на хранителни добавки, от които спестявате пари!

- Коректно, любезно и адекватно обслужване!

Прочети още