Как да поръчам желан продукт

Поръчката и заплащането на желаните продукти от БГ Фитнес е лесно и бързо. Разгледайте разнообразието от продукти и добавете желаните от тях (например протеини, аминокиселини или други хранителни добавки) в Кошницата, като натиснете бутона ”Купи”. Добавените продукти все още не са закупени, затова може да се възползвате от възможността да ги променяте, сравнявате, добавяте или премахвате.
След като сте направили окончателния избор на продукти, следва подаването на самата поръчка.
 
Стъпка 1: Опция за плащане
В БГ Фитнес имате две възможности за подаване на заявка:
- заявка и заплащане без Регистрация
- създаване на профил в сайта на БГ Фитнес, в който бързо и лесно ще проверявате статусът на поръчката, както и историята на предишни покупки и информация за предпочитаните от вас стоки от сайта ни.
 
Стъпка 2 - 4: Попълване на лични данни
Създаването на профил в Bg-Fitness изисква попълването на няколко основни полета. Препоръчително е да записвате само истински верни данни, за да получите поръчката си безпроблемно и навременно. БГ Фитнес гарантира сигурността и конфиденциалността на всички попълнени данни за пълното спокойствие и удовлетвореност на потребителите.
Плащането без регистрация изисква попълване на основните ви данни, като име и адрес, на който ще бъде доставена поръчката.
 
Стъпка 5: Начин на плащане
Плащане при получаване с Наложен платеж. Избраните от вас стоки от bg-fitness.com  ще ви бъдат доставени на посочения адрес. Заплащането на продуктите се осъществява при получаването им. В тази стъпка на оформяне на доставката може да добавите коментар или забележка относно стоките.
 
Стъпка 6: Потвърждаване на поръчката
След попълването на данните и заявения начин на плащане ще видите оформена таблица с избраните от вас продукти и изчислената сума за плащане. Ако нямате забележки, завършвате поръчката с натискане на бутона „Потвърди”. След успешното завършване на поръчката ще видите съобщение оповестяващо, че заявката ви е подадена и може да очаквате обаждане от служител на БГ Фитнес за окончателно потвърждаване на поръчаните продукти.
След потвърждаване на поръчката, очаквайте получаването й от 1 до 3 работни дни. В 99% от случаите клиентите получават закупените стоки още на следващия работен ден. Ако поръчаният от вас продукт –без значение неговия тип (напр. хранителни добавки) в момента не е наличен ще получите уведомление по имейл или телефон.
В случай на несъответствие между поръчаните от вас продукти и получените стоки, може да върнете пратката, стига продуктите да не са разопаковани.

 

                                             

 

 

 

Кои сме ние

В нашият онлайн магазин за хранителни добавки ще откриете всички доказани на пазара марки и техните продукти! Всеки посетител на сайта би могъл да се консултира с Нас, относно избора и приемането на всяка една хранителна добавка. Ние от bg-fitness.com се стремим да предлагаме възможно най-добрите решения на нашите клиенти и гарантираме закупуването на всеки продукт на най-добра цена на пазара!

Как го постигаме?

Работим само с официалните производители и вносители на хранителни добавки, което ни позволява да предоставим възможно най-ниската цена на нашите клиенти. Разчитаме на Вас и на Вашата лоялност, която до момента ни позволява да се превърнем в един от най-добрите онлайн магазини за спортни добавки в България.

Какво още можем да Ви предложим?

- Безплатна доставка до посочен адрес в рамките на 1-2 работни дни!

- Безплатни подаръци и мостри на най-продаваните продукти!

- Безплатна консултация за действието и резултатите, които да очаквате от всеки един продкт!

- Непрестанни промоции на хранителни добавки, от които спестявате пари!

- Коректно, любезно и адекватно обслужване!

Прочети още