Соев протеин (soev protein)

Соев протеин (soev protein)
Тагове: соев протеин, соев протеин изолат, соев протеин цена, изолиран соев протеин, соев протеин за отслабване
Мненията за соев протеин изолат са противоречиви, тъй като той дълго време се славил с лоша репутация, заради съдържащите се в него фитоестрогени. Последни изследвания обаче показват, че изолиран соев протеин не нарушава нивото на тестостерон и е полезен за мускулите. Соевият протеин увеличава нивото на азотен окис, което позволява на мускулите да растат. Също така повишава нивото на растежния хормон. Подобрява възстановяването след тренировка и дори помага за загубата на мазнини. А и изгодната му цена (соев протеин цена) не е за подценяване. Именно заради това, че е сравнително евтин източник на протеин соята е толкова предпочитана. Това, че е с ниска цена обаче в никакъв случай не означава, че е непълноценен източник. Съдържанието на две от най – важните аминокиселини – глутамин и аргинин в соята е голямо. Дори по – голямо отколкото в суроватъчния протеин. Аргинина е силен стимулант на растежния хормон и повишава нивото на азотния окис. Глутамина забавя разграждането на мускулите и ускорява синтеза на протеин.
Соевият протеин изолат помага и за по – бързо справяне с умората, намалява лошия холестерол и подобрява работата на сърдечно – съдовата система.
Освен за покачване на мускулна маса, разпространено е и използването на соев протеин за отслабване. Тъй като той увеличава производството на хормона, стимулиращ щитовидната жлеза, по този начин ускорява метаболизма и действа за изгарянето на мазнини. Разгдледайте всички хранителни добавки със соев протеин изолат, които БГ Фитнес предлага.
Покажи:
Подредба:
Промоция
На база 1 мнения.
Fullforce protein meal суроватъчен протеин и соев протеин за маса
75.00 лв.63.00 лв.
Fullforce protein meal е продукт, който съдържа суроватъчен протеин в комбинация със соев протеин за..
На база 1 мнения.
75.00 лв.63.00 лв.
Soy pro - Universal Nutrition
52.00 лв.
ADVANCED SOY PRO е изключителна хранителна добавка за всеки спортист, който желае да подобри спортни..
52.00 лв.
Соев протеин изолат Bulk Powders
46.00 лв.
Soy protein Isolate 90% предсталява хранителна добавка, която се извлича от соеви зърна. Соевият про..
46.00 лв.