Ниацин І Витамин В3

Ниацин І Витамин В3
Познат още като ниацин витамин б3, той изпълнява жизненоважни функции в тялото ни, които спомагат за подобряването на работата на метаболизма и същевременно редуцира нивата на „лошият холестерол”. Този витамин увеличава производството на серотонин, поради което често се предписва от лекарите при депресивни състояния.
От гледна точка на активните спортисти и бодибилдърите, ниацин е изключително полезна хранителна добавка, тъй като той разширява кръвоносните съдове и стимулира естественото производство на тестостерон в тялото. Отслабващите също прибягват до употребата на ниацин, тъй като витаминът намалява апетита и желанието за консумиране на сладки храни, както и подпомага изгарянето на мазнините в тялото.
Трябва да отбележим още, че витамин Б3 (ниацин) намалява риска от развиването на рак. Също така са отчетени и добри резултати при продължителният му прием  от страна на хора, които имат инсулинова зависимост. Ниацинът стопира част от разрушителните автоимунни реакции и забавя напредването на болестта. 
Не прекалявайте с прием на ниацин цена и спазвайте предписанията. Предозирането с витамин Б3 може да доведе до кожни обриви и киселини в стомаха. Спортистите обикновено прибягват до приемът на витаминни комплекси, които им осигуряват всички необходими витамини, минерали и вещества за целият ден в една доза. Препоръчителният прием на ниацин е различен за всеки човек, спрямо неговият пол, възраст и физическа активност.
 
Покажи:
Подредба:
Промоция
Now flush free niacin 250 mg (Витамин В3)
30.00 лв.27.00 лв.
Now flush free niacin е продукт, който съдържа витамин от група В. Ниацинът е водоразтворим витамин ..
30.00 лв.27.00 лв.