Detour

Detour
Брандът Detour и произхожда и е собственост на  производителя Forward Foods LLC, която произвежда и продава високо протеинови добавки и шейкове. Detour започва дейност  през месец октомври на 2002 г., с цел да революционизира света на хранителните добавки с високо съдържание на протеини.
Компанията започва със суроватъчен протеин, като  той е с най-високо качество,  защото съдържа всички незаменими аминокиселини за възстановяване на мускулите. След това Detour се фокусира върху правене на най-вкусните добавки и всевъзможни напитки. Резултатите са отличени с достойнство!
Техните оригинални протеинови вафли Detour, храни с ниска захар  и чисти мускулни гейнъри и всички шейкове  доказват, че можете да имате всичко необходимо: отлично обслужване, качество и страхотен вкус.
И в днешни дни Detour продължава да се грижи за потребителите си и да прави качествени препарати за фитнес и спортно стимулиране на мускулатурата. С продуктите си се конкурира с много други фирми-производители, но името на марката се доказва лоялност, качество на съдържанието и обслужване.
 
Няма добавени продукти в тази категория.