Магарешки бодил (Milk Thistle)

Магарешки бодил (Milk Thistle)
Магарешкият бодил е билка, която е широко разпространена в Южна Европа, като в това число влиза и България. Тя се среща и под други имена - Млечен Бодил, Средиземноморски Бодил и т.н. Екстрактът от магарешки бодил, се използва от хора, които се занимават активно със спорт или имат проблеми с черният дроб.
Множеството проведени изследвания и тестове доказват, че магарешкият бодил възейства благоприятно при детоксикацията на черният дроб при агресивни въздействия, които могат сериозно да увредят нормалните функции на органа. Не се препоръчва на хора, които имат алергия към сложноцветните растения да приемат магарешки бодил, тъй като е възможно да настъпи алергична реакция. Възможно е обаче, такава и да не настъпи, но за всеки случай бъдете подготвени след първата доза.
В спортните среди тази билка се използва най-вече заради съставката „силимарин“, която се добива от плодовете на растението. Силимаринът може да бъде намерен в аптеките в чисто състояние, но, ако се загледате в описанието на повечето добавки за спортисти ще забележите неговото присъствие. Това е така, защото магарешкият бодил е най-доброто природно средство за пречистването на черния дроб и подпомагането на неговото здраве и това на кожата. Препоръчителните дози варират между 150 и 600mg. Спазвайте предписанията на опаковката.
Покажи:
Подредба:
Промоция
Екстракт от магарешки бодил (трън) 60 капсули
42.00 лв.37.00 лв.
Магарешки Бодил 355 mg х 60 капсули   Магарешки Бодил е продукт, който съдържа екстракт ..
42.00 лв.37.00 лв.