FreeLife

FreeLife
Съоснователите на Free Life са Рей Фелтински и Кевин Фурние, които през 1995 година са подкрепени от група инвеститори.
През 2000 г. компанията е включен в списание Inc., след което те са включени в списък на 500те най-бързо развиващи се фирми.
Freelife извършва доставки в Австралия, Бермуда, Канада, Хонг Конг, Макао, Мексико, Нова Зеландия, Филипините, Пуерто Рико, Сингапур, Тринидад и Тобаго и Съединените американски щати.
Продуктовата линия на Free life първоначално се състои от хранителни добавки, шампоани и продукти за лична хигиена. През 2003 г. Freelife променя своята продуктова линия, за да се съсредоточи върху един сок, направен от плодовете Годжи (Lycium barbarum) и се продава под името на продукта Himalayan Goji Juice, и по-нов продукт на име GoChi. Компанията и нейният сок от годжи са били включени в медиите много често, най- вече  около 2007 г. и 2008 г., когато връзката между противораковите свойства на плодовете  годжи са разнищени.
Freelife International е член на Асоциацията на директните продажби (DSA).
Продуктите на  Free life се продават с помощта на маркетинг на дистрибутори на няколко нива,  на клиенти от независими търговци, на които се плащат комисионни върху продажбите им.
Няма добавени продукти в тази категория.