Метокси изофлавони

Метокси изофлавони
Хранителната добавка метокси-изофлавони е популярна сред „натуралните бодибилдъри”, които избягват употребата на анаболни стероиди и прохормони. Благодарение на съвременните технологии можем да се докоснем до безопасната и ефективна алтернатива на горепосочените стимуланти за увеличаване на мускулният растеж.
Веществото метокси-изофлавони може да бъде срещнато под имената метокси, метоксивон или 5-метил-7-метоксиизофлавон. Тази субстанция е изключително популярна сред професионалните бодибилдъри. Тя осигурява мощен анаболен ефект, който позволява натрупването на чиста мускулна маса и същевременно изчиства мускулите от мазнините, без познатите андрогенни ефекти, които съпътстват прохормоните. Множество научни изследвания пък доказват, че приемът на Метоксиизофлавон не променя нивата на тестостерон и кортизола в тялото.
 При едно от тези изследвания в Далас са участвали 10 души. Половината от тях са приемали метоксиизофлавон, а останалите „плацебо”, като същевременно с това не са променяли суплементният си режим. След 8 седмици групата, която е приемала метокси е качила средно 1,30 килограма мускулна маса и е загубила същото количество мазнини. Докато групата приемала плацебо е качила 720 грама мазнини при значително по-малко натрупана мускулна маса. От изследването става ясно, че с помощта на метоксиизофлавонът, ще подобрите усвояването на протеин и съответно ще качите повече сила и мускулна маса.
Метоксиизвофлавони се съдържа в много хранителни добавки и не се предлага като отделен продукт.
Покажи:
Подредба:
Промоция
Biotech usa sterol complex стерол комплекс на цена 20 лв.
22.00 лв.20.00 лв.
Искаш продукт, който ще ти помогне да използваш с пълна сила тестостерона, който произвежда тялото т..
22.00 лв.20.00 лв.