Последни

Rss
Публикувано в: Хранителни добавкиКоментари: 0
Алфа липоевата киселина спада към групата на мастните киселини и представлява мощен антиоксидант. Синтезира се в човешкия организъм, но обикновено в недостатъчни количества. Тя предпазва огранизма от свободните радикали, бори се с процесите на стареене, подпомага изчистването на тялото от токсини като живак, арсен и др. Увеличава нивата на коензим Q10.
Прочети още
Публикувано в: Хранителни добавкиКоментари: 0
Глутатион е вид протеин, който организма синтезира от три аминокиселини: цистеин, глутаминова киселина и глицин. Глутатионът представлява жизнено важен антиоксидант, който отговаря за нормалния живот на всяка клетка в тялото ни, регулира метаболизма и имунната система. Той е един от най – мощните антиоксиданти, отстраняващи свободните радикали и забавящи процесите на стареене. 
Прочети още
Публикувано в: Хранителни добавкиКоментари: 0
За постигане на оптимални резултати в залата трябва да тренирате усилено, но много често любителите на фитнеса се натоварват повече отколкото могат да се възстановят. За да може да тренирате интензивно и за постигане на наистина добър ефект без преумора е важно да подобрите своето възстановяване.
Здравословната храна и пълноценна почивка са в основата на възстановяването, но в повечето случаи те не са достатъчни и затова трябва да включите хранителни добавки
Прочети още
Публикувано в: Хранителни добавкиКоментари: 0
Протеиновите шейкове са създадени с цел да доставят на тялото ви допълнителна доза протеин и аминокиселини. Освен това те зареждат с енергия, което ще ви помогне да тренирате интензивно. Качественият протеинов шейк за отслабване не съдържа излишни мазнини, което го прави незаменим помощник в борбата с наднорменото тегло и мазнините. Той се използва успешно и за притъпяване чувството на глад, като ще ви помогне да се чувствате сити, бодри и жизнени.
Прочети още
Публикувано в: Хранителни добавкиКоментари: 0
Покачване на мускулна маса е основната цел на трениращите във фитнес залите. Наред с основните съвети – да тренирате усилено, да се възстановявате качествено и да приемате достатъчно калории е важно да обърнете внимание на основните хранителни добавки за мускулна маса и релеф. Без да приемате фитнес добавки за мускулна маса не бихте могли да постигнете желания ефект и да го запазите трайно!
Прочети още
Публикувано в: Хранителни добавкиКоментари: 0
Докато сме млади кожата ни съдържа около 80 % колаген. След навършването на 25 години, губим по 1 – 2 % от колагена на година. Не случайно колаген за пиене е наричан „елексир на младостта“. Той е основният градивен елемент на кожата, поддържа я еластична и стегната. когато губим колаген кожата изтънява, става суха, отпусната, появяват се бръчки. 
Прочети още
Публикувано в: ДиетиКоментари: 0
Тагове: 90 дневна диета, 90 дневна диета рецепти, 90 дневна диета резултати, 90 дневна диета форум, 90 дневна диета книга, 90 дневна диета меню, 90 дневна диета отзиви, 90 дневна диета за максимално отслабване, 90 дневна диета воден ден, 90 дневна диета плодов ден, 90 дневна диета коментари

Ако сте решили да се борите с излишните килограми може да срещнете много противоречиви мнения за така популярната напоследък 90 дневна диета. Диетата се базира на принципа на разделното хранене. Храната се разделя на няколко групи хранителни вещества. Целта е храната да се усвоява по – добре и да се намалят отпадните продукти от процеса на храносмилане. 
Прочети още